Q-Service

Az Inter Cars Hungária Kft. szervezője a magyarországi Q-SERVICE szervizhálózatnak, mely először a Cseh Köztársaságban és Szlovákiában debütált az új évezred hajnalán. Mára már több, mint 1250 szerviz csatlakozott a koncepcióhoz, az előbb említett két országon kívül Lengyelországban, Romániában, Horvátországban, Bulgáriában és Magyarországon. A koncepció lényege, hogy "full service" ("teljes kiszolgálás") szolgáltatást nyújt az ügyfeleknek. Nem titkolt szándékunk, hogy a Q-Service a márkaszervizek alternatívája kíván lenni, de a mai viszonyokhoz alkalmazkodva.

Kitűzött célunk, hogy segítségünkkel a megrendelőink a lehető leggazdaságosabban, de mégis a szakma szabályainak megfelelően tudják üzemeltetni járműveiket. Ennek érdekében minden Q-SERVICE rendelkezik olyan adatbázissal, műszaki információval, ami garantálja az átvizsgálások, javítások szakszerűségét.
 
Mielőtt a Q-SERVICE elvállal egy munkát, pontos és korrekt árajánlatot ad a gyári normaidők használatával, így Ön pontosan tudja, hogy miért, mennyit fizet.
 
A rendszerközpont évente ellenőrzi és auditálja a csatlakozott szervizeket, hogy mindenben megfelelnek-e a szigorú Q-Service szabványnak. A fentiek alapján nyilvánvaló, hogy a Q-Service számtalan előnyével és újdonságával, ügyfélközpontú szemléletével kívánja ügyfelei igényeit maximálisan kielégíteni.
Bízunk benne, hogy rövid ismertetőnk alapján végre lehetősége nyílt betekinteni egy immár hazánkban is elérhető professzionális, márkafüggetlen autójavító szervizhálózat életébe. Reméljük, hogy hamarosan Önt is a Q-SERVICE elégedett ügyfelei közt találjuk!