Q-Service szerelők továbbképzésen

Q-Service szerelők továbbképzésen

Egri Q-Service partnerünk és csapata (márkaszerviz is) a kor és a technológia fejlődésének okán úgy döntöttek, hogy nem csak az általuk képviselt márka oktatásán vesznek részt, hanem a elvégzik a márkafüggetlen javítók számára szükséges, „Alternatív Járműhajtási Technikus” képzést és abból sikeresen levizsgáznak.

Nem csak a kollégákat, hanem a tanfolyam elméleti és gyakorlati helyszínét is ők maguk biztosították és látták vendégül a helyi szakképzési centrum által indított tanfolyam összes „diákját”.

 

Nagyon büszkék vagyunk rátok!

 

Elektromos autókhoz értő szakikat képzett a Bornemissza - https://www.heol.hu/helyi-gazdasag/2024/02/elektromos-auto-szakvizsga-bornemissza

 

A Bornemissza Gergely Technikumban először végeztek olyan szakemberek, akik alternatív hajtású járművek javítását végezhetik. A tizenegy vizsgázót az egyik egri szakszervizzel való együttműködésben juttatták alternatív járműhajtási technikus végzettséghez, napokon belül azonban újabb csoport indul, akik elektromos autó és hibrid szerelését is elsajátítják.

Forrás: Heves Vármegyei Hírportál