Megkezdtük a szezont!

Megkezdtük a szezont!

Vogel Adri újra volán mögött! A nem túl ideális évkezdés után végre a hazai élet is kezd újra beindulni. A Q-Service versenypilótája most egy rövid beszámolóval készült számotokra, melyben friss, ropogós tapasztalatait osztja meg idei első szerepléséről.

 

Hosszú leállás, és a koronavírus-járvány miatti kényszerpihenő után május közepén végre elkezdődött a motorsport szezon Magyarországon. A Szabadszálláson megrendezett FRT.HU Rallye tökéletes alkalom volt arra, hogy megmutassuk magunkat, az autót és az új dizájnt a hazai közönségnek, és hogy természetesen ki is próbáljuk a technikát. Az izgalmasra kialakított pályán jól bizonyított az R2-es Ford Fiesta: navigátorommal, Notheisz Ivettel a női kategóriát megnyertük, a H3-as kategóriában pedig 11 induló közül a negyedik legjobb időt autóztuk a csúszós, sáros pályán. A hétvége minden percét élveztük, rengeteg új tapasztalatot szereztünk az autóról. – Vogel Adri

 

Gratulálunk Adrinak és Ivettnek az eredményekhez, biztosak vagyunk benne, az idei év számos fényesen csillogó érmet hoz számukra, melyekhez sok sikert kívánunk!