A második, ami olyan mintha már a sokadik lenne…

A második, ami olyan mintha már a sokadik lenne…

2019. decemberében immár második alkalommal indította útjára Magyarországon az Inter Cars Hungária Kft. a Young Car Mechanic nemzetközi, autószerelő tanulmányi versenyt.

Már nagyon vártuk és ami a legfontosabb a diákok és iskolák is érdeklődtek a folytatást illetően. Azokkal, akik a tavalyi verseny döntőjében, Varsóban velünk voltak, a mai napig tartjuk a kapcsolatot és figyeljük pályafutásukat. A legjobban teljesítő Vasvári Dani, pedig egy kiváló Q-Service partnernél dolgozik, ahol a nyár folyamán helyezkedett el.

A 2018-as versenyről szóló beszámolóban említettük, hogy az előző verseny alig ért véget és máris nagy lendülettel csaptunk bele a következő szervezésbe. Az online teszt kitöltése után a legjobb 30 diák 5 helyszínen folytatta a küzdelmet a regionális döntőkben. Folyamatosan érezhető volt, hogy mind a résztvevő diákok, iskolák, mind a támogató alkatrész és kenőanyag gyártó partnerek (ZF, Bosch, Schaeffler, Febi, Elring, Hella, Castrol) napról napra jobban átérzik a Young Car Mechanic verseny hangulatát és jelentőségét.

Óriási küzdelem, izgalom, feszültség és egyben nagyon jó hangulat uralkodott a helyszíneken. A regionális döntőkben legjobban teljesítő 6 diák szerzett jogosultságot a Young Car Mechanic Magyarországi Döntőjében történő részvételre. Találkozunk ott!