YOUNG CAR MECHANIC: Eger – Már tényleg mindjárt tavasz!

YOUNG CAR MECHANIC: Eger – Már tényleg mindjárt tavasz!

Folytatódott a Young Car Mechanic tanulmányi verseny
Megérkeztünk a Young Car Mechanic és az AOTV versenyek utolsó regionális döntőjére Egerbe. Hiábavalónak bizonyultak itt is a feladatok által támasztott akadályok, mivel „Hőseink” nem hagyták magukat, és kihasználták, hogy az egri Automobil 97 Kft. Volkswagen márkaszerviz és Q-Service idén is nagyon jó házigazdának bizonyult. Az igazság az, hogy ebben az esetben a szervező csapat ismét biztosra ment, mivel Montvai Zsolt ügyvezető már az elmúlt esztendőben, az általa vezetett márkaszervizzel együtt kiváló helyszínt biztosított számunkra. Ezúton is köszönjük Zsolt!

A szombathelyi megmérettetéshez hasonlóan Egerben is volt hazai csapat, az ellenfelek pedig a nyíregyházi diákok voltak. Hát ha eddig parázslottak a szerszámok és égett a kezek alatt a munka, akkor ez esetben sikerült feltenni a sorozat végére és az i-re a pontot! Talán úgy lenne „illendő” ha a sorozat végére elfáradna a szervező és a lebonyolítást végző csapat, de ez esetben is „Hőseink” olyan csatát villantottak, hogy még a zsűri sem tudta kivonni magát a hatás alól!

 

Az elképesztő küzdelem végén aztán az egri csapat jutott az AOTV tanulmányi verseny döntőjébe és bár voltak nagyon magas szintű teljesítmények mindkét oldalon, de a korhatár miatt ebből a regionális döntőből nem volt aki elnyerte volna a jogot a Young Car Mechanic győri döntőjében való részvételre. A szakmai munkát látva azonban, amely mindkét iskolát jellemzi, egészen biztosak vagyunk abban, hogy a következő évben, években üdvözölhetünk az ország ezen régióiból résztvevőket a Young Car Mechanic magyarországi döntőjében! Köszönjük Kun Szabolcs és Balázs Elek Tanár úrak munkáját!

Találkozunk 2020 második félévében, a következő év Young Car Mechanic versenyén!