YOUNG CAR MECHANIC: Szolnok – Már majdnem itt a tavasz!

YOUNG CAR MECHANIC: Szolnok – Már majdnem itt a tavasz!

Folytatódott a Young Car Mechanic tanulmányi verseny
A Young Car Mechanic és az AOTV versenyek utolsó előtti regionális döntőjére Szolnokra látogattunk. A Huszár Autóklinika, hasonlóan a siófoki és szombathelyi Q-Service partnerekhez már nem először volt házigazdája a versenynek és ismét örömmel jöttek ide mind a verseny szervezői, mind a versenyző diákok és tanáraik. . A Huszár Gábor nevével fémjelzett vállalkozás méltó helyszínnek illetve vendéglátónak bizonyult idén is! Ezúton is köszönjük Gábor!

Hőseink” ezúttal Békéscsabáról és Debrecenből érkeztek. A magas színvonal itt is „garantált” volt és a fiatalok apait-anyait beleadva igyekeztek a másik fölé kerekedni és kivívni a továbbjutás lehetőségét. Izgalomban itt sem volt hiány és „öldöklő” küzdelem végén hirdethetett a zsűri eredményt. Egy kis visszatekintés a versenyen „résztvevő” autókra…. Kezdetnek egy Lancia Y, majd egy Volvo V40 Hybrid, Bonyhádon egy Mini Cooper és legvégül Szolnokon egy Mazda 3-as. Illusztris társaság és méltó partnerként a fiatalok.

Nagyszerű volt a verseny itt is és a győztesek legvégül a debreceni diákok lettel. A békéscsabaiak sok-sok év után először jutottak el a regionális döntőig, ahol nagyon jól szerepeltek és nagyszerű csatában maradtak alul. Szégyenkezni semmi okuk, sőt már most biztosak vagyunk benne, hogy a jövőben igencsak potens versenyzőként tekinthetünk rájuk.

Ezért külön gratulálunk Szegedi János Tanár úrnak! Továbbá azért is mert a Young Car Mechanic egyéni megmérettetésben diákja, Harangozó György István jogot szerzett a győri döntőben való részvételre! A debreceni csapatnak pedig az AOTV döntőjébe történő bejutás mellett szintén sikerült egy egyéni elismerést is begyűjteni, mivel Brücknek Erik Márk is ott lesz a Young Car Mechanic győri döntőjében! Gratuláció innen is Kovács Imre Tanár úrnak!

Találkozunk Győrben! Folytatás pedig az utolsó erőfelmérésen Egerben!