Tovább a megkezdett úton!

Tovább a megkezdett úton!

Ismét „öregedtünk” egy évet és Q-Service hálózatunk idén már az 6. születésnapját ünnepelheti.

Érünk, mint a jó bor: összeérnek az ízek olyan itallá, amelyet megízlelve bátran várjuk a 2020-as év termését! Pedig felgyorsult világunkkal és iparágunkkal nem könnyű lépést tartani a változások sebességét illetően. De mi nem is lépést akarunk tartani, hanem irányt mutatni.

Ehhez azonban elengedhetetlen a biztos, stabil üzleti háttér, a realitáson alapuló koncepció és stratégia. Az Inter Cars Hungária Kft. azon cégek közé tartozik, amely mind üzleti magatartásával, mind stabil működésével ennek az igénynek egyre magasabb szinten felel meg.

Q-Service partnereinkkel közös munkánk eredményeképpen hálózatunk immár 157 szervizpartnerrel büszkélkedhet és vághat neki a 2020-as esztendő kihívásainak!

Amennyiben lehet hinni a konkurens autószerviz hálózatok publikusan elérhető adatainak, magasan a legnagyobb személygépjármű- és tehergépjármű szervizhálózat vagyunk Magyarországon.

Partnereinket, – akik megtisztelik bizalmukkal Q-Service hálózatunkat – a 2020-as évben is támogatások széles palettájával segítjük tovább közös utunkon, hogy vállalkozásuk töretlenül fejlődjön és a lehető leghatékonyabb üzleti modellben működjön.

Bizakodva, töretlen hittel állunk a kihívások elé ebben az évben is!

Kívánunk minden partnerünknek és olvasónknak boldog, sikeres 2020-as évet!

Szerző: Piri András, Q-Service Üzletágvezető