Magyar sikerek Olaszországban – Rally Legend, San Marino

Magyar sikerek Olaszországban – Rally Legend, San Marino

2019 október 10. és 13. között rendezték meg a Rally Legend nemzetközi Rally show-t San Marinoban, amelyen a Praktistar Q-Service csapata is megmérettete magát.

Természetesen a fő célunk a közönség szórakoztatás volt,amit úgy gondolom Vizelli Karcsinak köszönhetően 120%-ban sikerült teljesíteni!


Meglepetésként mivel nem a stopper óra ellen harcoltunk, így is kategória második helyezést értünk el, ami még nagyobb örömöt szerzett csapatunknak. A rendezvény nagy látogatottsága mellett külön öröm volt a rengeteg magyar szurkoló .


Felemelő élményt nyújtott a csapatnak és a versenyzőknek magyar zászlók mellett teljesíteni a gyorsasági szakaszokat és felérni a céldobogóra. Hihetetlen élmény volt számunkra ez a hétvége!


Ezúton is szeretnénk mindenkinek köszönetet mondani aki bármit is segített ahhoz ,hogy részt tudtunk venni ezen a csodálatos rendezvényen! Külön köszönet a szurkolóknak akik éjjelig talpaltak ,hogy szurkolhassanak a magyar indulóknak és vigyék Magyarország és a magyar Rally hírét !

Praktistar Q-Service Motorsport