Bemutatjuk Assistance szolgáltatásunkat! – Lokál+ csomag

Bemutatjuk Assistance szolgáltatásunkat! – Lokál+ csomag

Mi is az az Assistance?
A Q-Service Assistance hálózat egy olyan szolgáltatás, amelyet azon ügyfeleinknek ajánljuk, akik rendszeresen Q-Serviceinkben javíttatják autójukat, vagy éppen most tervezik első látogatásukat.

Továbbá a karbantartás mellett igényelhetik valamelyik Q-Service Assistance csomagunkat, így bárhol is legyenek, amikor nem várt problémába ütköznek, itthon díjmentesen szállíttathatják járművüket a szerződéskötés helye szerinti Q-Service pontra, illetve igény esetén a legközelebbi Q-Service-be.

Mostantól pedig a szolgáltatás elérhető azon ügyfelek számára is, akik haszongépjárművel rendelkeznek. (3,5 Tonnáig)

 

Nem csak idehaza

Aki külföldön is szeretné élvezni a Q-Service Assistance szolgáltatás előnyeit, az Európa több mint 40 országára kiterjedő csomagok közül is választat, természetesen itt is élnek az üzleti-, vagy magán célra használt, illetve a személy- vagy teherautós variációk is.

A Q-Service Assistance magába foglal 5 csomagot, amelyek közül az ügyfelek válaszhatnak, így a saját igényeinek megfelelőnek tudják eldönteni, hogy melyik csomag jön nekik legjobban segítségül.

Minden csomag alapvető része, hogy az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésre áll a nemzetközi operátor szolgálat. Ez azt jelenti, hogy a szerződéskötéskor kapott kártyán, illetve tájékoztatóban található telefonszámot bárhonnan felhívhatja az ügyfél és a saját nyelvén tud segítséget kérni.

 

Lokál + csomag :

A Lokál + csomag igénybe vehető évente 1 alkalommal. A személy és haszongépjármű 10 éves koráig, valamint 3,5 tonnáig Igénybe vehető: évente 1 alkalommal 10 éves korig 3.5 tonnáig (haszongépjármű taxi, bérautó, tehertaxi, fuvarozó vállalkozás által használt gépjárművek) kizárólag műszaki meghibásodás esetén.

területi hatálya a Lokál + csomagnak egész Magyarország.

Kizáró tényező: önhiba, tűz vagy baleseti kár.

A csomag tartalmazza az helyszíni Akkumulátorcserét, viszont csak Magyarországon, a térítésmentes szerelés garanciával, régi akkumulátor elszállítása díjmentes, az akkumulátor térítés ellenében!

 

A Lokál + csomag részletes szolgáltatásai:

  • Helyszíni szerviz segélyszolgáltatás a Sárga Angyalon keresztül.
  • Szállítás belföldön a legközelebbi kötvényt kibocsájtó Q-Service szakszervizbe
  • Nehezített mentés, melybe beletartozik a daruzás, árokból kiemelés, mélygarázsból mentés
  • Akkumulátor kicserélése a helyszínen 2 év garanciával
  • A Járművek tárolása
  • Bármilyen tájékoztatási üzenet továbbítása
  • Szerviz monitoring
  • Tolmácsolás

 

A csomag ára, azaz a Járművenként fizetendő díj : Bruttó 9.900.-Ft / 365 nap.