Vogel Adrienn kétszer is baleset miatt esett ki

Vogel Adrienn kétszer is baleset miatt esett ki

A KIA LOTOS RACE Cup legutóbbi versenyhétvégéjének a Slovakia Ring adott otthont. A verseny sajnos nem sikerült jól Vogel Adrienn számára.

A beszámolók szerint a Roger Racing Team magyar versenyzője jó előjelekkel várta a hétvégét. Mind az edzések során, mind az időmérőn remek tempót autózott Vogel Adri. Az időmérőn végül egy kizárás miatt az 5. helyet szerezte meg Adrienn. A folytatás azonban nem volt ilyen pozitív…

Az első futam 2. körében egy ütközés következtében a kiesett a magyar versenyző, de a második futamban sem járt szerencsésebben. Adrienn az utolsó előtti helyről indult. Hiába előzött meg rövid időn belül 5 autót is, egy ütközés következtében ismét feladni kényszerült a versenyt.

Szerencsétlen hétvége ellenére Vogel Adrienn bizakodó. Természetesen a sikeresebb folytatásban bíznak, hiszen a tempó már megvan.

A folytatás Csehországban következik szeptember elején.

Adriennhez kapcsolódó hír, hogy meghívást kapott a Kínai Kamionbajnokság elmúlt hétvégi futamára. A magyar pilóta egyedüli női versenyző volt a mezőnyben a C&C típusú 1200 lóerős kamionnal, ahol egy csapatgyőzelmet és egy egyéni 11. helyet ünnepelhetet.