Q-Service Assistance

Q-Service Assistance

Karnyújtásnyira a segítség, ha baj van!
A Q-Service hálózat a nyári szezonra kínált Mobilitás Garacia mellett, Assistance szolgáltatással is áll ügyfelei rendelkezésére, amely immár haszongépjárművek számára (3,5 Tonnáig) is elérhető.

Karnyújtásnyira a segítség, ha baj van!

A Q-Service hálózat a nyári szezonra kínált Mobilitás Garacia mellett, Assistance szolgáltatással is áll ügyfelei rendelkezésére, amely immár haszongépjárművek számára (3,5 Tonnáig)  is elérhető. A nemzetközi háttérrel rendelkező cég többfajta csomagot kínál, hogy mindenki a lehető legnagyobb biztonságban érezze magát és autóját.

Személyre szabottan

Azok az ügyfelek, akik eddig is Q-Service-ben javíttatták autójukat, vagy éppen most tervezik első látogatásukat, a karbantartás mellett igényelhetik valamelyik Q-Service Assistance csomagot, így bárhol baj éri őket, díjmentesen szállítják járművüket a szerződéskötés helye szerinti Q-Service pontra, illetve igény esetén a legközelebbi Q-Service-be.

A regisztráció mindössze néhány percet vesz igénybe és a szerződéskötés pillanatától egy évig, akár egész Európában számíthatunk a hálózat gyors segítségére baleset, vagy meghibásodás esetén.

Most már a fuvarozóknak is

A többféle szolgáltatási csomagban megkülönböztetnek magánhasználatú, illetve céges járműveket, hiszen természetesen nem mindegy, hogy egy országjáró üzletkötő kolléga autóját szeretnénk biztonságban tudni, évi sok tízezer kilóméterrel, vagy családi négykerekűt, amely ennek töredékét teszi meg.

Újdonság, hogy 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömegig, most már tehergépjárművekre is elérhető a szolgáltatás, úgyhogy a gyűjtő-terítő fuvarvállalók is garantáltan célba érhetnek.

Nem csak idehaza

Aki külföldön is szeretné élvezni a Q-Service Assistance szolgáltatás előnyeit, az Európa csaknem 40 országára kiterjedő csomagok közül is választat, természetesen itt is élnek a üzleti-, vagy magán célra használt, illetve a személy- vagy teherautós variációk is.

Azt értem, hogy Assistance, de mit kapok, ha baj van?

Minden csomag alapvető része, hogy az év minden napján, 0-24 óráig rendelkezésre áll a nemzetközi operátor szolgálat. Ez azt jelenti, hogy a szerződéskötéskor kapott kártyán, illetve tájékoztatóban található telefonszámot bárhonnan felhívhatja az ügyfél és a saját nyelvén tud segítséget kérni.

Az operátorok nem csak felveszik a bejelentést, hanem az egyszerűbb meghibásodások elhárításában is tudnak segíteni és tanácsot adni.

Ha magunk nem tudjuk megoldani a problémát, akkor a helyszínre küldenek egy szerelőt, aki az alapvető hibákat azonnal el tudja hárítani, tipikusan ilyen lehet például az akkumulátor cseréje.

Ha idehaza, Magyarországon robban le az autónk, akkor az ország bármely pontjáról ingyenesen szállítják vissza a szerződő szervizbe az autót javításra, ezzel egyúttal a sofőr is hazajut.

A Prémium csomagok egész Európára kiterjednek. A külföldön történt műszaki hibák esetén természetesen nem opció, hogy hazáig fuvarozzák a kocsit, de általában nem is ez az igény, hanem az, hogy hibát a lehető legrövidebb időn belül helyrehozzák, és az ügyfél folytathassa útját. Éppen ezért a legközelebbi szerződött szervizbe viszik ingyen az autót, ráadásul assistance csomagtól függően akár 80.000,- Ft-os értékhatárig eldöntheti az ügyfél, hogy ezért az összegért csereautót kér, vagy a szállás legyen az, esetleg bármilyen más egyéb közlekedési eszköz amit az Assistance szerződés keretein belül megfizetnek neki.

Nemzetközi háttér

A Q-Service, mint rendszerközpont nem kezdett bele egy teljesen új európai szintű hálózat létrehozásába, hanem a több évtizedes tapasztalattal rendelkező, angol tulajdonú  ai-assistance céggel közösen alakították ki szolgáltatásukat.

A háttércég mára több mint 140.000 járműre ad Assistance szolgáltatást csak Magyarországon, tehát biztosak lehetünk benne, hogy vállalásaikat teljesíteni is tudják. Ilyen például, hogy a segítségkéréstől számítva 1 órán belül meg kell érkeznie a segítségnek a bajba jutott ügyfélhez.

Tudjuk, ki jön értünk…

Sajnos sok esetben tapasztaljuk, hogy egy autópályán lerobbant autóhoz hamarabb ér oda a helyi vállalkozó, mint akár a mentő, vagy a rendőr. Ezek a járműszállítók azt használják ki, hogy a balesetes, vagy műszaki hibás autó gazdája kétségbe van esve, és mindegy milyen áron, de szabadulni akar a helyzetből.

Aki rendelkezik Assistance szolgáltatással, annak nem kell tartania attól, hogy a valós piaci árnál sokkal többet fog fizetni a szállításért, sőt, ingyenesen jut haza, vagy a legközelebbi szervizbe!

A Q-Service pontokon elérhető Assistance szolgáltatás a járművek 15 éves koráig köthető és alkalmanként 365 napig érvényes. Bővebb felvilágosításért keressék fel a legközelebbi Q-Service-t!

Forrás: http://www.autoszektor.hu/hu/content/inter-cars-q-service-assistance
Író: Rusznák András