Pontszerzéssel kezdett Vogel Adrienn a KIA LOTOS versenysorozatban

Pontszerzéssel kezdett Vogel Adrienn a KIA LOTOS versenysorozatban

Április utolsó hétvégéjén elkezdődött a KIA LOTOS versenysorozat. A Q-Service és az Inter Cars által is támogatott versenyzőnk, Vogel Adrienn nagyon izgatottan várta az első versenyhétvégét.

A 2017-es KIA LOTOS versenysorozat első állomásának Oschersleben adott otthon. Az első szabadedzésen Adrienn a 4. legjobb időt autózta, ami igen jó teljesítménynek számít a férfi mezőnyben.

Az időmérő edzés csak 2 körös volt, mivel egy baleset miatt és piros zászlót kaptak a versenyzők. Így csak 6 percük maradt a legjobb időt autózni. Adrienn végül a legjobb hatodik időt autózta.

A hétvége első futama végül izgalmas küzdelmet hozott az élmezőnyben. Adirenn a 6. helyen ért célba a 17 fős versenyben. Amikor kiszállt az autóból, azonben még nem tudott örülni. A második futamon ugyanis a pole-ból kellett rajtolnia. Minden izgalom ellenére a második versenyt a 4. helyen zárta.

Az első hétvége után a csapat vezetői szerint a mezőny erősebbnek bizonyult mint gondlták, de Adrienn egész hétvégén nagyon jól szerepelt. Izgatottan várják a következő versenyhétvégét, ami a Hungaroringen lesz 2017.05.13-14-én.