AOTV: Budapesten a BGSZC Kossuth Lajos Szakgimnázium kvalifikálta magát a döntőbe

AOTV: Budapesten a BGSZC Kossuth Lajos Szakgimnázium kvalifikálta magát a döntőbe

2017. február 28.-án került megrendezésre az Autótechnika Országos Tanulmányi Versenyének (AOTV) ötödik fordulója egy kispesti Q-Service partnerünknél.

Az A-Net Hungary Kft. FIX SERVICE-ében került megrendezésre ez a középdöntő. A budapesti közlekedés, mint Pesten már megszokhattuk, megtréfálta a versenyzőket, ezért fél óra késéssel kezdődött a verseny, de fél kettőig így is be tudták bemutatni a résztvevők a szakmai felkészültségüket. Mind a két csapat mindent elkövetett azért, hogy Ők kerüljenek ki győztesként.

A bíráló bizottság tagjai hosszasan tanácskoztak mielőtt meghozták a döntésüket, mely alapján a BGSzC Kossuth Lajos Két Tanítási Nyelvű Szakgimnáziuma szerzett jogosultságot, hogy a döntőben képviselhesse iskoláját.

A résztvevő csapatok:

  • Budapesti Gépészeti Szakképzési Centrum csapata: Végső Márk, Horváth László, Berki Ádám, Felkészítő tanár: Kenéz Attila
  • BGSZC Csonka János Műszaki Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájának csapata: Szekeres Gábor, Galgóczi Kristóf, Brunda Gábor, felkészítő tanár: Ács Sándor

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy a Q-Service rendszerközpont és az Inter Cars Hungária Kft. nevében gratuláljak a továbbjutó csapatnak!