AOTV: hazai környezetben jutott döntőbe a Szombathelyi Savaria Szakgimnázium

AOTV: hazai környezetben jutott döntőbe a Szombathelyi Savaria Szakgimnázium

2017. február 23.-án került megrendezésre az Autótechnika Országos Tanulmányi Versenyének (AOTV) negyedik fordulója egy szombathelyi Q-Service partnerünk műhelyében.

A Nagy Autószerviz Kft., mint az előzőekben mindenütt, finom reggeli harapnivalóval várta a versenyre érkezőket, és 9 órára minden össze is állt a verseny indítására.

A versenyzőknek fél kettőig volt idejük bizonyítani a szakmai felkészültségüket a bíráló bizottságnak. Mindkét csapat mindent elkövetett, hogy Ők kerüljenek ki győztesként, ehhez és a színvonalas teljesítményükhöz is gratulálunk.

A bíráló bizottság tagjai több, mint fél órán át tanácskoztak mielőtt meghozták a döntésüket; a győri döntőbe a SZMSZC Savaria Szakgimnáziuma és Kollégium csapata jutott be.

 A résztvevő csapatok:

  • Győri Műszaki SZC Lukács Sándor Mechatronikai és Gépészeti Szakgimnázium csapat tagjai: Both Imre, Bordas Sergiu Viorel, Vecsey Bálint, felkészítő tanár: Kraft Károly
  • SZMSZC Savaria Szakgimnáziuma és Kollégiuma csapattagok: Peitli Dániel, Ódor Richárd, Kovács Benjámin, felkészítő tanár: Haklits Tamás

Itt szeretnénk megragadni az alkalmat, hogy gratuláljak a továbbjutó csapatnak és minden résztvevőnek!