AOTV: a székesfehérvári csapat legyőzte tatabányai ellenfelét

AOTV: a székesfehérvári csapat legyőzte tatabányai ellenfelét

2017. február 20.-án került megrendezésre az Autótechnika Országos Tanulmányi Versenyének (AOTV) harmadik fordulója egy veszprémi Q-Service-ben.

Az Autóház Veszprém Kft. telephelyén minden adott volt, ami a korrekt verseny lebonyolításához szükségeltetett. A verseny a kiírásnak megfelelően folyt le, 9 órakor egy rövid megnyitó után elkezdődött a fél kettőig tartó megmérettetés.

Mindkét csapat mindent megtett azért, hogy Ők kerülhessenek a döntőbe. A bíráló bizottság tagjainak itt is igen nehéz dolga volt, hogy melyik csapat a felkészültebb az országos döntőn való részvételre, ám végül mégis egyhangú döntés született; a Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium csapata vehet részt a döntőn.

A résztvevő csapatok:

  • Tatabányai SZC Bláthy Ottó Szakközépiskolája, Szakiskolája és Kollégiuma, csapat tagjai: Kalácska Martin Johann, Angyal Benjamin Dávid, Hollósi Ádám, felkészítő tanár: Révész József;
  • Székesfehérvári SZC Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium, csapattagok: Horváth Árpád, Závodi István, Horváth László, felkészítő tanár: Szita Péter.

Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a Q-Service rendszerközpont és az Inter Cars Hungária Kft. nevében gratuláljak a továbbjutó csapatnak