Vogel Adrienn kétszer is dobogón állhatott a Hungaroringen

Vogel Adrienn kétszer is dobogón állhatott a Hungaroringen

Sikerekben gazdag hétvégét zárt Vogel Adrienn, az OXXO Racing Team versenyzője a Hankook Suzuki Kupa mogyoródi versenyhétvégéjén.

A Q-Service által is szponzorált pilóta és csapata már az időmérő edzés során is biztatóan teljesített. Vogel Adri elmondása szerint az autó tökéletes állapotban volt, de egy apró hiba miatt csak a 6. helyet sikerült megszerezni a rajtra.

Az első versenyen részben vizes pálya várta a versenyzőket. Adrienn a 6. helyről rajtolt kiválóan, hiszen két pozíciót sikerült javítania, de az első kanyarban egy kisebb ütközés miatt nem sikerült a kigyorsítása, így a további előzések elmaradtak. A folytatásban a vizes pálya is megkeserítette Adrienn és társai helyzetét, egy baleset után a safety cart is pályára küldték. Végül a 4. helyet szerezte meg a Q-Service versenyzője.

A második futam már sokkal jobban sikerült Adrienn számára, hiszen a száradó aszfalton nagyon gyors volt a Suzuki Swiftet kormányzó hölgy és a 2. helyen ért célba.

A harmadik versenyen Adrienn végül a zöldasztalnál szerezte meg a 3. helyet, mivel az előtte végző versenyzőtársat pályaelhagyásokért megbüntették, ami a dobogójába került.

Adrienn számára így sikerrel zárult a hétvége, három futamon kétszer is dobogóra állhatott.