AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő – Jászalsószentgyörgy

AOTV-Young Car Mechanic Tanulmányi verseny regionális döntő – Jászalsószentgyörgy

Ahogy az előző helyszíni „jelentésemben” is megosztottam, a márciusról elmaradt, negyedik és ötödik fordulóját az AOTV-Young Car Mechanic tanulmányi versenyeknek április végén tudtuk megrendezni.

Az utolsó, kelet-magyarországi forduló házigazdája pedig, az egyik „legrégebbi” Q-Service partner volt, aki rendezőként ez alkalommal debütált. A jászalsószentgyörgyi Diádor Center Kft. Fajka József tulajdonos vezetésével pedig nagyszerű házigazda volt. Egy-egy ilyen regionális döntő alkalmával – egy titokról rántom le a leplet – nem csak a diákok, hanem a rendező szervizek is megmérettetnek. A szakmaiság, a felszereltség, a vevőszolgálat lehetőségei mind-mind fontos szempontok, nem csak a szerviz ügyfeleinek, hanem a tanulmányi verseny szervezőinek is!

Mivel az ötödik, utolsó helyszínről van szó, bátran megtehetem, hogy kicsit áttekintem, összegzem a 2021-es év tapasztalatait. A legfontosabb talán az, hogy Fajka Józsi kiválóan illeszkedett azon nagyszerű szervizek sorába, ahová az ügyfél bátran és bizalommal térhet be az autójának átvizsgálás vagy épp javítása okán és akik házigazdái voltak a 2021-es regionális döntőknek. Pedig nem volt könnyű a dolga! Az első 3 fordulóban mindhárom esetben, az elmúlt években már nagyon magas szinten bizonyított szervizek voltak a házigazdák. Negyedik esetben, egy „nagy visszatérő” biztosította a terepet. Józsi pedig, nem csak technikai, műszaki szempontból volt nagyszerű, hanem mind vendéglátó, házigazda is! Pedig nem kértünk sokat!

Ő azonban mindazon elképzeléseinket messze felülmúlva, amelyeket minimumként megfogalmaztunk, volt házigazdánk, mentora a diákoknak, támogatója a rendezőknek, hogy mindannyiunk számára már most magától értetődik, ha lehet ide, a Diádor Center Kft-hez még visszatérünk!

A verseny ötödik fordulója debreceni és békéscsabai diákok részvételével zajlott. Ahogy az előbbiekben említettem, a rendezés kiváló volt, a verseny pedig ez alkalommal nem volt olyan szoros mint a korábbiakban. A békéscsabai diákok küzdöttek, de nem bírtak a debreceni srácokkal. A győzelem tehát a civis várost képviselőké lett.

A járványügyi előírások maximális betartása mellett sikerült Józsiék támogatásával ismét egy nagyszerű eseményt lebonyolítani, amely mindenki számára aki jelen lehetett, öregbítette a Diádor Center hírnevét és megmutatta, hogy milyen az, amikor valaki a feladatot a megfelelő alázattal képes kezelni.

Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő tanár uraknak is!

Külön köszönöm a szervizek tulajdonosainak a lehetőséget és a nagyszerű közös munkát, a Q-Service hálózatot népszerűsítő színvonalat!

Folytatás immár Győrben, 2021. június 19-én a Young Car Mechanic verseny országos döntőjében, a legjobban teljesítő diákokkal és tanáraikkal!