Young Car Mechanic – Autószerelők Szakmai Tanulmányi Verseny 2024 – Regionális döntő – Szeged – Autorail Kft.

Young Car Mechanic – Autószerelők Szakmai Tanulmányi Verseny 2024 – Regionális döntő – Szeged – Autorail Kft.

Egy év után visszatértünk a következő, a verseny szempontjából unikális helyszínre. A szegedi Autorail Kft. látta vendégül a Young Car Mechanic – Autószerelők Tanulmányi Versenye 2024-es hatodik regionális döntőjét.

Unikális, hiszen az egyetlen verseny amely a Q-Service házigazdák közül a Truck hálózathoz tartozik. Nagyon örülünk ennek, hiszen az Autorail Kft. MAN márkaszerviz is és a diákok számára fontos, hogy személyautó szervizek mellett lássanak alapvetően teherautó szervizeléssel foglalkozó vállalkozást is! A feladatok ugyanazok voltak, mint a korábbi regionális döntőkben,ám egy un. kamion szerviz mindig más volument mutat mint egy személyautókra specializálódott szervizkomplexum.

2024-ben másodszor fordult meg a sorozat a Tóth Zoltán által irányított szervizben és ők ahogy 2023-ben, úgy idén is, nagyszerű házigazdái voltak a versenynek. A kívülálló számára is folyamatosan érezhető volt a levegőben a profizmus és a nagyon magas szakmai tudás, amely az Autorail szolgáltatásait jellemzi. A verseny ez alkalommal is szoros volt és a bajai diákok győzelmével zárult.

 

Sok sikert kívánunk nekik az ASZTV országos döntőjében!

Gratulálunk a regionális döntők minden résztvevőjének!

Köszönjük a segítő kollégák közreműködését és találkozunk a 2025-ös regionális döntőkben!