Young Car Mechanic 2021 – DÖNTŐ

Young Car Mechanic 2021 – DÖNTŐ

Elérkezett a nagy nap. 2021-ben megrendezésre került az Inter Cars nemzetközi tanulmányi versenyének magyarországi döntője, Győr-Ménfőcsanakon, a Csanak-Autó Kft-nél.

Június 19. Ezt a napot egy jó ideig sem a résztvevő diákok, sem a felkészítő tanárok, a támogató vállalatok,  sem mi az Inter Cars csapata nem fogjuk elfelejteni! Nem is szeretnénk, sőt! 6 fiatalember készülődött, már kora reggel, hogy megmutassa felkészültségét, tudását a Young Car Mechanic nemzetközi tanulmányi verseny hazai döntőjében. A helyszín ideális volt, reggel még nem sütött perzselően a nap hőseinkre. Az izgalom és a várakozás volt érezhető mindenkin. A szükséges protokol, a szabályok pontos ismertetése után fejest is ugrottunk mindannyian a versenybe.

A versenybe, amelynek házigazdája a Csanak-Autó Kft. volt. A helyszín nem csak a hétköznapokban bizonyult nagyszerű, megbízható autószerviznek, hanem e rendezvény lebonyolításakor is tökéletesnek bizonyult. A szerviz munkatársai minden pillanatban árgus szemekkel figyelték, hogy mire van az aktuális “ügyfeleiknek” szüksége. Ha kellett segítettek átcsoportosítani eszközöket, ha kellett 1 perc alatt kerítettek biztosítékot. Óriási köszönettel tartozunk Simon Róbertnek, aki ezt biztosította és a rendezvény nagyszerű házigazdája volt! Terveink szerint 2022-ben is a Csanak-Autó Kft lesz, ahol megrendezésre kerül a 2021/2022-es Young Car Mechanic hazai döntője.

A helyszín tökéletes volt, ám az időjárás próbára tett minden versenyzőt, kisérőt és a rendezőket is. Ez azonban nem volt akadály! Pontos menetrend és egyértelmű szabályrendszer szerint kellett végig csinálnia hőseinknek e napot. Sejthették előre, hogy nem lesz könnyű dolguk. A cél nem is az ego növelése volt. Valós kép, reális erő-/tudás sorrend felmérése volt a rendező Inter Cars csoport szándéka. Elkezdődött, hőseink már nem csak az egyre erősödő forróságtól estek ki a komfortzónájukból, hanem a feladatok és a bírák által megfogalmazott követelmények miatt is! Őket azonban láthatóan nem olyan fából faragták, akik megrettennek a kihívástól!

Nekiveselkedtek és nagyszerű teljesítményt nyújtva, a napot igazán férfias hozzáállással végigcsinálva versengtek egymással. Öröm volt nézni a koncentrációt, a fiatalok lelkesedését. Érezni lehetett, hogy mindenki készült. Készült, hogy a legjobbját nyújthassa. Pörögtek a percek, gyűltek az értékelések, a pontok is! Még az adminisztratív feladatokat ellátó kollégákat is magával ragadta a versenyzés szelleme, a pontozás alakulása és szinte gyermeki izgalommal figyelték, hogy miként alakul az aktuális sorrend.

Nagyon szoros volt! Közel 8 órás versengés után az alábbi sorrend alakult ki:

  1. Ölbei Zsolt
  2. Szabó Roland
  3. Tanács Patrik
  4. Németh Patrik
  5. Kakuk Márton Csaba
  6. Nagy Richárd Tamás

Nagy gratuláció minden résztvevő diáknak (hőseinknek), az őket felkészítő tanároknak, a támogató vállalatoknak és mindenkinek aki hozzájárult a Young Car Mechanic verseny lebonyolításához!

Találkozunk 2021 őszén a következő megmérettetés selejtezőiben!

Sziasztok!