Q-Service Truck találkozók 2019.

Q-Service Truck találkozók 2019.

A nyári feltöltődés után, néhány héttel az iskolakezdést követően ismét fejest ugrottunk! Ezúttal nem a habokba, hanem tovább folytatva az elmúlt években megkezdett, az innovációt szem előtt tartó aktivitásunkat a piacon. Ennek egyik mérföldköveként 2019.szeptember 20-án megrendezésre került az első önálló Q-Service Truck találkozó, mely nemcsak az első Q-Service Truck találkozó volt, hanem Magyarország történtében egészen biztosan az első márkafüggetlen tehergépjármű szerviztalálkozó is!

Nagyon büszkék vagyunk, hiszen az eseménnyel az Inter Cars olyan illusztris társaság első rendezvényét bonyolíthatta le, amely szervizek európai szinten is kiváló minőségben szolgáltatnak a magyar és külföldi partnereiknek egyaránt. Egy-egy Q-Service Truck partnerünk olyan nagy tehergépjármű gyártó márkaszerviz képviseletét is ellátja, mint a DAF, Ford, IVECO, MAN, Mercedes-Benz, Renault. A hálózat specialistái között pedig ezen felül megtalálható a Volvo, Scania, Schwarzmüller, SCHMITZ, BPW, KNORR-BREMSE, WABCO és váltó specialisták is, külön részletesen nem kitérve a Q-Service Truck partnereknél dolgozó, szerelő kollégák óriási szakmai tapasztalatára. Ezen hatalmas tudással bíró társaságot láthatta vendégül a hálózatot üzemeltető Inter Cars Hungária Kft. Magas színvonal, magas elvárások. Mondhatnánk, hogy erőt próbáló feladat volt, de sokkal inkább az izgalmas jelzővel illethetjük!

Ahogy a fentiekben is megjegyeztem, az innovációt szem előtt tartó programot állítottunk össze partnereinknek. Találkozónknak a neves  Rubin Wellness & Conference Hotel Budapest adott otthont, ahol az Illusztris társaságnak nagyszerű előadók és meglepetés vendégünk Vogel Adrienn –  hazánk leggyorsabb női autó- (és kamion)versenyző beszámolója – garantálta a tartalmas időtöltést. Két fontos szó állt a fókuszban, melyekre felfűztük az egész napos programot és amelyek a mindennapi életünkben is egyre nagyobb jelentőséggel bírnak:

AZ IDŐ ÉS A TUDÁS!

Előadások hangzottak el a Q-Service Truck által bevezetett és bevezetésre váró innovatív támogatásokról, a munkaerő megtartását segítő vállalatvezetői magatartásról, a magánélet-munkahely szerepéről a munkáltató és munkavállaló szemszögéből. Technikai és marketing tudásfejlesztésről. Hogyan hozhatják a Q-Service Truck partnerek még jobb helyzetbe saját cégeiket a piaci versenyben? Rengeteg javaslatot hallgathattak meg a szervizpartnerek mind a vállalkozás menedzselés, a marketing, a technikai innováció területéről. A nap végén pedig felvázoltuk a szerintünk előttünk álló jövőt, kihívásokat és az adandó válaszokat, amelyeket hálózat szintjén, az innováció motorjaként megvalósít a Q-Service Truck hálózat a jövőben.

A szakmai nap kiváló hangulatban telt és legnagyobb örömünkre a résztvevők visszajelzései alapján is nagyon hasznosnak bizonyult az első Q-Service Truck találkozó. Nem ülünk a babérjainkon, hanem már most készülünk a következő találkozóra, ahol a továbbfejlődés, fejlesztés lesz majd a fókuszban!

 

Piri András

Q-Service Üzletágvezető